Bijeenkomst 1 maart 2016

De voorzitter voor deze avond (Arend Veltkamp) opent de vergadering en heet Will en Thea welkom. Zij zullen ons vanavond meenemen naar Het tropisch paradijs van COSTA RICA.


Will en Thea Kuiper maakten in 2010 een fantastische reis naar Costa Rica, een prachtig en avontuurlijk land in Midden­Amerika. Het land ligt ingeklemd tussen Nicaragua en Panama en is niet zo heel erg groot, nauwelijks groter dan Zwitserland.


Costa Rica is een tropisch paradijs van exotische dieren, apen, leguanen, rode ara’s en felblauwe vlinders als theeschoteltjes zo groot. Het is ook het land van uitgestrekte regenwouden, ruige bergen, vuur spugende vulkanen en verlaten stranden, met onmiddellijk daarachter de geheimzinnige jungle. Een land dus voor natuurliefhebbers en avonturiers, geen wonder dus, dat de Grey Nomads (zoals het koppel Will en Thea zich meestal noemen) hier met heel veel plezier een paar maanden hebben rond getrokken.

Van dat reisavontuur hebben Will en Thea in Wings Platinum 5 een heel interessante en kleurrijke AV­presentatie gemaakt, die bestaat uit 6 delen. Met deze reportage, die omlijst is door prachtige muziek hebben ze ons mee genomen, naar een schitterend natuurparadijs met zijn kleurige vogels, de intens groene regenwouden, de mooie stranden en de o zo vriendelijke, vrolijke bevolking.

We zullen deze avond 6 series zien, dit wordt afgewisseld met een pauze, waar Geert Loer een traktatie bij de koffie heeft, omdat hij jarig is. De conclusie is, dat we mooie series hebben bekeken met mooie fotografie en mooie passende muziek.

De voorzitter bedankt hen en wenst iedereen wel thuis.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright